Cumpar auto Bacau


Suna acum

0757377104

Fromular de contact

Completeaza formularul de contact si vei fi contactat rapid.

Cumpar Auto - cu banii pe loc in Bacau


Vrei sa obtii un pret corect pentru masina ta?


Cumpar auto Bacau cu plata pe loc, cash. Asiguram transport, ne deplasam la fata locului, iar pretul se negociaza individual, in functie de avariile suferite. Cumpar rable Bacau si masini avariate de vanzare care intra in parcul nostru auto de dezmembrari, piesele functionale fiind reciclate. Masinile pot fi inrolate la programul Rabla daca indeplinesc anumite conditii, pe care le vom discuta, ulterior, la telefon. Nimic mai simplu! Ai masini avariate de vanzare? Primul pas este sa ne contactezi! Ajungem la tine si expertizam automobilul, oferindu-ti un pret real. Ne deplasam cu platforma si putem ridica masina intr-un interval de 1-2 zile. Plata se realizeaza in numerar, la fata locului, in functie de modelul si de starea in care se afla autoturismul.


Apeleaza-ne si ajungem la tine in cel mai scurt timp posibil pentru a te scapa de orice masini avariate de vanzare. Cumpar auto Bacau usor si in siguranta, orice tip de masina avariata sau nu. Cumpar rable Bacau, cumpar auto pentru dezmembrari , iar ridicarea masinii se face in cel mai profesional mod, din fata casei tale. Ne ocupam de toate formalitatile si aducerea masinii pana la sediu. Oferim intotdeauna preturi corecte pentru masini avariate de vanzare cu care nu se mai poate circula legal sau pentru care orice reparatie ar costa foarte mult. Cumpar auto Bacau pentru care asigurarea este, poate, foarte mare, si de asemenea, nu se mai poate circula decat foarte scump. Cumpar auto pentru dezmembrari si reciclarea pieselor, astfel ca si tu faci partea ta de bine pentru un viitor mai curat. Cumpar rable Bacau, avariate, lovite, defecte, accidentate, tamponate sau rasturnate pentru dezmembrare, iar in cazul in care masina nu functioneaza, trimitem platform dupa ea.

Obtine cel mai bun pret
pentru masina ta


Oferim plata pe loc si platforma auto pentru a preluat masinile. Cumparam rable, masini avariate dar si masini in conditie buna. Toate masinile acizitionate de noi vor fi dezmembrate.


Contact

Oferta

Masini Avariate

In functie de avarii


Fiecare masina are un pret diferit in functie de avariile suferite

Oferta

Rable

In functie de vechimea masinii


In cazul in care masina nu functioneaza, trimitem platforma dupa ea.

Oferta

Masini Anglia

Masini cu volan pe dreapta


Cumparam masini cu volan pe dreapta

Cumparam masini pentru dezmembrat

Cumpar auto Bacau si masini avariate de vanzare, cumpar auto pentru dezmembrari cu grad de uzura acceptabil, si urmarim ca evaluarea masinilor preluate pentru piese de schimb sa fie una reciproc avantajoasa, tinand cont de evolutia pietei. Cumpar rable Bacau cu plata in numerar, pe loc, iar evaluarea autoturismului se va face in functie de anul de fabricatie, numarul de kilometri, dotarile disponibile, evenimentele rutiere, de momentul si dispozitia pe piata piata auto. Venim noi la tine, dupa o data convenabila, stabilita de comun acord. Cumpar auto Bacau si masini avariate de vanzare, cumpar auto pentru dezmembrari, cumpar rable Bacau, iar suma de bani pe care o primesti variaza in functie de valoarea reciclata..

Oferim cel mai corect pret de pe piata in functie de masina. Daca ai o masina si vrei sa scapi de ea, suntem aici pentru a te ajuta.

Vindeti masina in siguranta cu noi