Cumpar auto Braila


Suna acum

0757377104

Fromular de contact

Completeaza formularul de contact si vei fi contactat rapid.

Cumpar Auto - cu banii pe loc in Braila


Vrei sa obtii un pret corect pentru masina ta?


Cumpar auto Braila cu plata pe loc si platforma pentru masini pentru dezmembrat Braila, cumpar masini avariate, cumpar masini avariate in Braila, cumpar rable in Braila care intra in parcul nostru auto de dezmembrari pentru reciclarea pieselor functionale. Ne deplasam cu platforma si putem ridica masinile avariate intr-un interval de 1-2 zile, plata se face pe loc – cash – iar masinile pot fi inrolate la programul Rabla daca indeplinesc anumite conditii discutate ulterior in privat. Oferim cel mai corect pret de pe piata in functie de masina, fie ea uzata sau nefunctionala. Cumpar auto Braila si masini pentru dezmembrat Braila defecte mecanic sau defecte electric, cumpar masini avariate in Braila cu defecte la caroserie, cu plata pe loc. Cumpar masini avariate, iar evaluarea se face intr-un mod profesional si mai ales avantajos pentru tine, clientul nostru.


Cumpar auto Braila si masini pentru dezmembrat Braila, iar castigul tau va fi mai mare decat toti banii primiti de la fier vechi pentru un automobil cu dauna totala si nu numai. Facem plata rapid si eficient, in functie de autoturismul adus si evaluarea la fata locului. Cumpar masini avariate in Braila si masini pentru dezmembrat in Braila, indiferent de stare, asa ca, daca doresti o schimbare, noi suntem solutia! Specializati in cumparari auto de orice tip de autoturism, plata si actele pentru masina nedorita se fac in doar cateva minute. Cauti sa iti vinzi masina uzata sau nedorita? Cumpar auto Braila uzata si iesita din circulatie, la preturi corecte, rapid si comod. Daca ai masini pentru dezmembrat Braila, nu ezita sa ne contactezi. Luam legatura cu tine in cel mai scurt timp, iar toate avantajele vor fi de partea ta: cumpar masini avariate in Braila, cumpar rable in Braila, cumpar masini avariate care nu mai sunt pe placul tau!

Obtine cel mai bun pret
pentru masina ta


Oferim plata pe loc si platforma auto pentru a preluat masinile. Cumparam rable, masini avariate dar si masini in conditie buna. Toate masinile acizitionate de noi vor fi dezmembrate.


Contact

Oferta

Masini Avariate

In functie de avarii


Fiecare masina are un pret diferit in functie de avariile suferite

Oferta

Rable

In functie de vechimea masinii


In cazul in care masina nu functioneaza, trimitem platforma dupa ea.

Oferta

Masini Anglia

Masini cu volan pe dreapta


Cumparam masini cu volan pe dreapta

Cumparam masini pentru dezmembrat

Cumpar auto Braila care iti da batai de cap si iti ocupa locul de parcare. De ce sa platesti impozit degeaba, cand eu pot sa cumpar rable in Braila si masini pentru dezmembrat Braila? Noi venim in ajutorul tau cu cea mai sigura si rapida solutie, colectam masini pentru dezmembrat Braila, venind in ajutorul tau, dar si al mediului inconjurator. Cumpar masini avariate in Braila, uzate, iesite din circulatie, inclusiv rable avariate, radiate, epave, incendiate, si auto cu volan pe dreapta. Cumparam orice tip, model masini rable, cu plata si actele pe loc. Daca te-ai saturat de bataia de cap cu vanzarea masinii tale pe cai obisnuite, suna acum la noi! Obtii vanzare corecta si rapida, cu toate actele pregatite si plata cash, pe loc!

Oferim cel mai corect pret de pe piata in functie de masina. Daca ai o masina si vrei sa scapi de ea, suntem aici pentru a te ajuta.

Vindeti masina in siguranta cu noi