Cumpar auto Focsani


Suna acum

0757377104

Fomular de contact

Completeaza formularul de contact si vei fi contactat rapid.

Cumpar Auto - cu banii pe loc in Focsani


Vrei sa obtii un pret corect pentru masina ta?


Cumpar auto Focsani la un pret corect, cu banii pe loc, pentru dezmembrare. Daca te numeri printre proprietarii care au masini avariate de vanzare, vand rabla sau vand masina pentru dezmembrat, suntem aici pentru a te ajuta. Cumpar auto Vrancea, cumpar auto Focsani, cumpar masini avariate, cu banii jos. Iti cumpar rabla de care vrei sa scapi, rapid si simplu. Ca posesor de autoturisme vechi, masini busite sau accidentate, probabil ca stii deja ca procesul consuma timp, energie, efort, si este, cateodata, costisitor. Rotile autoturismului trebuie dezumflate, iar lichidele si combustibilul trebuie indepartate. Odata ce ai terminat, trebuie sa tractezi masina ori sa o urci pe o rampa pentru a fi dusa la casat. Poti evita acest proces, fara batai de cap, apeland la noi, ba mai mult, primesti si bani pentru ea. Cumpar auto Vrancea, cumpar auto Focsani cu plata pe loc si platforma auto pentru a prelua masinile.


Cumpar auto Focsani prin deplasare cu platforma pentru a prelua masina ta. Ne deplasam in aceeasi zi sau in cel mult 2 zile pentru a prelua masini avariate de vanzare. Cumpar auto Vrancea, cumpar auto Focsani, masini avariate, masini busite, dar si masini in conditie buna pentru dezmembrare. Cumpar rabla, iar in cazul in care masina nu functioneaza, trimitem platforma dupa ea. Cumpar auto Focsani, cumpar auto Vrancea si masini avariate care vor intra in parcul nostru auto de dezmembrari pentru reciclarea pieselor functionale. Oferim cel mai corect pret de pe piata, cu banii cash, pe loc, oricaror proprietari care vand masina pentru dezmembrat si care vand rabla. Masinile pot fi inrolate la programul Rabla daca indeplinesc anumite conditii pe care le vom discuta, ulterior, telefonic.

Obtine cel mai bun pret
pentru masina ta


Oferim plata pe loc si platforma auto pentru a preluat masinile. Cumparam rable, masini avariate dar si masini in conditie buna. Toate masinile acizitionate de noi vor fi dezmembrate.


Contact

Oferta

Masini Avariate

In functie de avarii


Fiecare masina are un pret diferit in functie de avariile suferite

Oferta

Rable

In functie de vechimea masinii


In cazul in care masina nu functioneaza, trimitem platforma dupa ea.

Oferta

Masini Anglia

Masini cu volan pe dreapta


Cumparam masini cu volan pe dreapta

Cumparam masini pentru dezmembrat

Cumpar auto Focsani cu platforma auto pentru preluarea oricaror masini avariate de vanzare. Cumpar auto Vrancea, cumpar auto Focsani cu plata si acte pe loc, la preturi reale, ce reflecta adevarata stare a unei masini avariate. Dupa o inspectie detaliata a masinii, prin care vom intelege care este starea sa generala, echipa noastra interesata de masini busite iti va oferi un pret corect. Cumpar auto Focsani, cumpar auto Focsani indiferent de stare, cumpar rabla, pentru a te ajuta sa iti vinzi rapid masina pe care nu o mai doresti. Fara anunturi platite pentru masini avariate/ masini avariate de vanzare, fara programari pentru intalniri incomode si bani aruncati pe reparatii. Cumpar rabla cu acte si plata pe loc. Cumpar auto Vrancea, cumpar auto Focsani si masini avariate, iar daca ti-am atras atentia, stabilim de comun acord o ora convenabila pentru tine pentru a ne intalni sa-ti cumparam autoturismul si sa il remorcam gratuit, de obicei intr-un interval de 1-2 zile. Plata o facem pe loc, cash!

Oferim cel mai corect pret de pe piata in functie de masina. Daca ai o masina si vrei sa scapi de ea, suntem aici pentru a te ajuta.

Vindeti masina in siguranta cu noi