Cumpar auto Galati


Suna acum

0757377104

Fomular de contact

Completeaza formularul de contact si vei fi contactat rapid.

Cumpar Auto - cu banii pe loc in Galati


Vrei sa obtii un pret corect pentru masina ta?


Cumpar auto Galati rapid, profesional si fara pierdere de timp. Oferim cel mai bun pret pentru masini avariate Galati si masini busite, care pot fi inrolate inclusiv la programul Rabla daca indeplinesc conditiile necesare – ce vor fi discutate in privat, la telefon. Suntem interesati de achizitionarea unor masini pentru dezmembrat in Galati, astfel ca daca si tu te numeri printre persoanele care vand masina pentru dezmembrat, vand rabla, vand auto avariat sau vand auto pentru dezmembrari, nu ezita sa ne contactezi. Cumpar auto Galati, respectiv, masini pentru dezmembrat in Galati si masini avariate Galati de la orice clienti care vand masina pentru dezmembrat. Ne deplasam rapid la tine, iti facem o evaluare a masinii pe care vrei sa o vinzi, facem actele si iti platim banii pe loc.


Cumpar auto Galati de la persoanele care vand masina pentru dezmembrat. Cumpar masini pentru dezmembrat in Galati si masini avariate Galati, cu plata si acte pe loc. Te-ai decis ca e momentul sa iti cumperi o masina, fie ea una noua sau second-hand? De ce sa ingrosi randurile celor care vand masina pentru dezmembrat, cand poti apela rapid la noi? Vinzi usor si faci bani rapid! Ne deplasam noi cu platforma si putem ridica masinile avariate intr-un interval de 1-2 zile. Plata o facem pe loc, cash, pentru orice masini avariate Galati. Oferim maxima seriozitate, cotatie de pret imediata pentru autoturismul tau care se incadreaza in categoria masini avariate Galati si sume reale ce reflecta starea reala a vehiculului. Ne ocupam de actele de schimbare a proprietatii autovehiculului, iar tranzactia se desfasoara foarte rapid si profesionist.

Obtine cel mai bun pret
pentru masina ta


Oferim plata pe loc si platforma auto pentru a preluat masinile. Cumparam rable, masini avariate dar si masini in conditie buna. Toate masinile acizitionate de noi vor fi dezmembrate.


Contact

Oferta

Masini Avariate

In functie de avarii


Fiecare masina are un pret diferit in functie de avariile suferite

Oferta

Rable

In functie de vechimea masinii


In cazul in care masina nu functioneaza, trimitem platforma dupa ea.

Oferta

Masini Anglia

Masini cu volan pe dreapta


Cumparam masini cu volan pe dreapta

Cumparam masini pentru dezmembrat

Cumpar auto Galati, masini pentru dezmembrat in Galati si masini avariate Galati de la persoane si firme care vand masina pentru dezmembrat, masini avariate sau masini busite. Cumpar rabla la un pret corect, astfel ca daca ai nevoie urgent de bani contacteaza-ne acum si venim la tine pentru a discuta despre preluarea masinii tale. Nu mai pierde timpul cu anunturile de genul „vand rabla”, „vand auto avariat” sau „vand auto pentru dezmembrari”. Scapa de toata bataia de cap cu vanzarea masinii tale pe caile obisnuite – anunturi pe Internet, in ziare, mers saptamanal la targ – cu firma noastra care iti ofera 100% satisfactie garantata! Cumpar auto Galati si masini pentru dezmembrat in Galati, masini busite, masini avariate Galati. Cumparam rapid inclusiv masini in conditie buna, masini cu volan pe dreapta, iar daca te numeri printre proprietarii care vand masina pentru dezmembrat, suntem aici pentru a te ajuta.

Oferim cel mai corect pret de pe piata in functie de masina. Daca ai o masina si vrei sa scapi de ea, suntem aici pentru a te ajuta.

Vindeti masina in siguranta cu noi