Cumpar auto Iasi


Suna acum

0757377104

Formular de contact

Completeaza formularul de contact si vei fi contactat rapid.

Cumpar Auto - cu banii pe loc in Iasi


Vrei sa obtii un pret corect pentru masina ta?


Cumpar auto Iasi pentru dezmembrare si reciclare intr-un mod eco-friendly. Cumpar auto avariate in Iasi la cel mai bun pret de pe piata, in cel mai scurt timp. Daca ai masini avariate de vanzare si nu stii de unde sa pornesti, contacteaza-ne acum, iar un agent te va ghida prin procesul simplu si rapid, raspunzand la toate intrebarile pe care le poti avea. Cumpar rable Iasi pe care le reciclam pentru piese second-hand ce pot fi utilizate, ulterior, la alte autoturisme, in conditii sigure. Masinile pot fi inrolate la programul Rabla, in cazul in care indeplinesc anumite conditii pe care le vom discuta in privat, telefonic. Cumpar masini avariate , cumpar masini pentru dezmembrat in Iasi, iar tu faci partea ta de reciclare, si primesti si bani, in schimb. Cumpar auto iasi, cumpar auto avariate in Iasi, cumpar rable Iasi si masini avariate de vanzare printr-un contract de vanzare-cumparare pe care il vom semna impreuna in momentul tranzactiei cash.


Cumpar auto Iasi pentru dezmembrare, cumpar auto avariate in Iasi pentru refolosirea pieselor intr-un mod ecologic. Cumpar auto avariate in Iasi, cumpar rable Iasi, cumpar masini avariate in vederea dezmembrarii pentru piese-second reutilizabile. Cumpar masini pentru dezmembrat in Iasi si punem la dispozitie transport pentru autovehiculelor nefunctionale. Pentru a scapa de masini avariate de vanzare, trebuie sa iei legatura cu noi telefonic si sa ceri o oferta. Odata stabilita oferta, vom stabili si intalnirea dupa o ora convenabila programului tau. Ne deplasam cu platforma si putem ridica masinile avariate intr-un interval de 1-2 zile. Ridicarea masinii pe platforma dureaza mai putin de o ora, iar timpul este folosit pentru inspectia masinii, schimbul de acte si plata cash. Cumpar auto Iasi, cumpar masini avariate de vanzare , cumpar rable Iasi pentru dezmembrari, functionale sau nu! Cumpar auto avariate in Iasi , astfel ca daca ai o masina si vrei sa renunti la ea, ai nimerit in locul potrivit!

Obtine cel mai bun pret
pentru masina ta


Oferim plata pe loc si platforma auto pentru a preluat masinile. Cumparam rable, masini avariate dar si masini in conditie buna. Toate masinile acizitionate de noi vor fi dezmembrate.


Contact

Oferta

Masini Avariate

In functie de avarii


Fiecare masina are un pret diferit in functie de avariile suferite

Oferta

Rable

In functie de vechimea masinii


In cazul in care masina nu functioneaza, trimitem platforma dupa ea.

Oferta

Masini Anglia

Masini cu volan pe dreapta


Cumparam masini cu volan pe dreapta

Cumparam masini pentru dezmembrat

Cumpar auto Iasi si masini avariate de vanzare pentru dezmembrat, cumpar rable Iasi la un pret corect si cu mult mai convenabil decat cel pe care l-ai obtine la fier vechi. Cumpar auto avariate in Iasi, lovite in asa fel incat reparatia ar costa mai mult decat merita, cumpar rable Iasi si masini avariate de vanzare, inclusiv masini cu volan pe dreapta pentru dezmembrat. Ne deplasam cu platforma si putem ridica masinile avariate intr-un interval de 1-2 zile, iar plata o facem pe loc, in numerar, pentru ca tu sa beneficiezi in cel mai scurt timp de avantajele unui schimb extrem de ofertant. Cumpar auto Iasi, cumpar masini avariate, cumpar masini pentru dezmembrat in Iasi si reciclarea pieselor rezultate din dezmembrari. Masinile pot fi inrolate la programul Rabla daca indeplinesc anumite conditii pe care le vom discuta mai amanuntit, in privat. Ne deplasam cu platforma pentru a prelua masina. Sau poti veni la sediul nostru, pentru a preda masina.

Oferim cel mai corect pret de pe piata in functie de masina. Daca ai o masina si vrei sa scapi de ea, suntem aici pentru a te ajuta.

Vindeti masina in siguranta cu noi